Lise Finckenhagens oppskrifter på grillen
Bratwurst med mangoketchup og syltet løk
60 Middels 3 pers.
BBQ-marinert kyllingfilet med grillet ananas
60 Lett 4 pers.
Kylling med tomatsalat og gresk potetsalat
50 Lett 4 pers.
Skivet kyllingfilet med tzatziki og tomatsalat
40 Lett 4 pers.
Kyllinglår med sommertilbehør
60 Lett 4 pers.
Skivet kyllingfilet med lun potetsalat og grillet fersken
45 Lett 4 pers.
Flatbird med potetform og sommersalat
60 Middels 4 pers.
Grillet overlår med ris kokos og mango
60 Lett 4 pers.
Lårklubber med bakt løk, pastasalat og brød
60 Lett 4 pers.
Grillet vingeklubber med knuste poteter og blomkålsalat
60 Lett 4 pers.
Meksikansk pølse med paprika og chili
60 Middels 3 pers.
Grillskiver av kalkun og grillede grønnsaker
60 Lett 4 pers.
Kyllingfilet med grillet kål og asparges
40 Lett 4 pers.
Kyllingfilet med grønnsaker og urteyoghurt
40 Lett 4 pers.
Prøv en av disse produktene fra PRIOR sommer på grillen
Spesialpølser
PRIOR har i dag to ulike spesialpølser i sitt sortiment, som er basert på kylling- og kalkunkjøtt. Dette gjør at pølsene fra PRIOR er magrere enn tradisjonelle spesialpølser, og er et godt alternativ til de som ønsker å leve litt lettere uten å gå på kompromiss med smak. Pølser er kosemat og skal smake godt, så alle variantene fra PRIOR har fokus på smakfulle ingredienser.