Gni de kokte eggeplommene gjennom en sikt og over i en bakebolle. Tilsett rå eggeplommer og sukker, og visp det til tykk eggedosis
Smuldre smøret i melet og bland det sammen med eggedosisen til en jevn deig (deigen skal være godt blandet, men unngå å jobbe for mye med den).
Virker deigen veldig klissete (løs) kan det tilsettes litt mere mel.
Ta litt og litt av deigen og rull forsiktig ut lillefingertykke pølser (deigen kan være litt porøs å jobbe med). Del pølsene i cirka 12 cm lange pølser biter. Kle et brett med bakepapir.
Legg lengdene sammen som små kranser på bakebrettet og klem forsiktig endene over hverandre.
Pensle kakene med lettvispet eggehvite og dryss over perlesukker.
Stek kakene midt i ovnen ved 180 grader i 10-12 minutter. Avkjøl på rist. Oppbevar kakene i en lufttett kakeboks.