Brødstuffing til hel kalkun
30 Lett 6 pers.
Slik lager du brødstuffing til kalkun. Kan brukes til fyll i hele kalkun eller til servering ved siden av.
1
Slik gjør du
Varm ovnen til 200 grader. Riv brødet i små biter og bland brødbitene med 2 ss olje. Fordel brødbitene utover et stekebrett med bakepapir og stek brødbitene gylne og sprø i ovn i ca. 10 minutter.
2
Stek stuffingblanding i pannen
Rens og skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Varm 2 ss olje i en stekepanne. Fres løk og hvitløk til løken blir myk og lett gyllen. Klem pølsefarsen (rett fra pølsetarmen) over i pannen. Del den opp i små biter med stekespaden.
3
Bland resten av ingrediensene
Fres alt videre til pølsefarsen har fått litt farge, rør inn tranebær, nøtter og persille. Bland brødbitene med pølseblandingen og krydre med salt og pepper.
4
Server
Brødfarsen kan enten fylles i kalkunen, eller serveres ved siden av.
Vel bekomme!