Brokkolisuppe med kjøttboller av kylling og urter
35 Middels 4 pers.
Suppe er perfekt til middag og hva med å legge til noen kjøttboller av kylling og urter?
1
Slik lager du suppen
Skjær brokkoli i mindre biter. Skrell løk og hvitløk og skjær i skiver. Fres brokkoli sammen med løk og hvitløk i litt olje. Hell over fløte, vann og sitronsaft. Kok sakte til det er blitt mykt, ca 15-20 minutter. Rør suppen til den blir glatt og skummete, bruk gjerne stavmikser rett i kasserollen. Smak til med litt pepper og salt.
2
Slik lager du kyllingboller med urter
Riv gul løk og hvitløk på rivjern. Bland sammen ingrediensene til farsen, og smak til med urter, salt og pepper. Form til små boller. La kjøttbollene koke sakte i 4–5 minutter i suppen. De flyter opp når de er ferdige.