Visp eggene sammen med melken (hvis du bruker melk/fløte) til alt er godt blandet, men unngå å vispe inn for mye luft. Smelt en god klatt med smør i en liten panne over middels varme. Tilsett eggemassen og rør hele tiden (bruk helst en solid slikkepott som tåler varmen) til eggemassen tykner - uten at den får stekeskorpe. Eggemassen skal ha en kremet, bløt og saftig konsistens når du heller den over på en tallerken. Husk at eggerøren vil sette seg og bli fastere når den får hvilt noen minutter. Dryss over en god klype salt og litt kvernet pepper.
Rens avokadoen og mos kjøttet til avokadoen med en gaffel, eller skjær den i skiver. Fordel avokado, eggerøre, revet ost og kalkun-pålegg midt på tortillalefsene. Drypp over litt chilisaus eller dryss over en klype chili.
Pakk tortillaene sammen og pass på at sidene er tette. Stek burritoene gylne og sprø på begge sider i en stekepanne med litt olje. Nam!