Cæsarsalat med kyllingfilet

30 Middels 4 pers.

Cæsar salat med kyllingfilet

Cæsarsalat er en klassiker til både middag og lunsj. Slik lager du den klassiske retten.

1

Slik gjør du

Begynn med dressingen. Visp sammen eggeplommer, sennep, ansjos, sitronsaft og hvitløk i en bolle. Spe med olje i en tynn stråle mens du fortsatt visper. Dressingen skal bli tykk som en majones. Ha i parmesan og smak til med salt og pepper.

2

Stek kyllingen i en ildfast form med litt olje på 180 grader i ca 20 min. Stek baconet i en stekepanne eller ovn til det er sprøtt.

Skjær brød i terninger, og stek dem i pannen med fettet fra baconet. Skjær så rødløk i tynne båter.

3

Vend salaten i godt med dressing og ha den på et stort fat. Legg på rødløk, stekt bacon, kyllingfilet i skiver og dryss over revet parmesan.

Eggsporing

Finn ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av egget

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner