Grillet overlår med ris kokos og mango
60 Lett 4 pers.
Sommerlig og digg grillmat med eksotisk sitron- og papaya-marinerte kylling overlår. En deilig og frisk matrett som smaker best rett fra grillen.
1
Begynn med å grille overlårene
Grill kyllingen på indirekte varme til du har en kjernetemperatur på min. 68 grader.
2
Lag kokossaus
Varm kokosmelken og bland inn ingefær, hvitløk, peanøttsmør og karri. La sausen småputre i 10 minutter. Smak til med salt.
3
Lag mangosalat
Skrell og del mangoen i terninger. Del agurken i skiver. Rist kokosmasse i en tørr panne til kokosen er gyllen. Strø over salaten. Bland sesamolje og limesaft og hell over.
4
Lag ris med nøtter og urter
Kok risen som anvist på pakken.
Hakk peanøtter og skjær vårløk og chili i skiver og bland med risen.
Dryss over frisk koriander.