Grillet overlår med ris kokos og mango

60 Lett 4 pers.

Grillet overlår med ris kokos og mango

Sommerlig og digg grillmat med eksotisk sitron- og papaya-marinerte kylling overlår. En deilig og frisk matrett som smaker best rett fra grillen.

1

Begynn med å grille overlårene

Grill kyllingen på indirekte varme til du har en kjernetemperatur på min. 68 grader.

2

Lag kokossaus

Varm kokosmelken og bland inn ingefær, hvitløk, peanøttsmør og karri. La sausen småputre i 10 minutter. Smak til med salt.

3

Lag mangosalat

Skrell og del mangoen i terninger. Del agurken i skiver. Rist kokosmasse i en tørr panne til kokosen er gyllen. Strø over salaten. Bland sesamolje og limesaft og hell over.

4

Lag ris med nøtter og urter

Kok risen som anvist på pakken.

Hakk peanøtter og skjær vårløk og chili i skiver og bland med risen.

Dryss over frisk koriander.