Gulrotsuppe med røkt kalkun og ingefær
30 min Lett 4 pers.
Deilig suppe på tur med kalkunskiver
Lag suppen på forhånd før du drar på tur. Ta med PRIOR røkt kalkun i skiver, gresskarkjerner, brød og urtesmør til servering ute.
1
Slik gjør du
Grovhakk gulrot og løk. Fres dette sammen med ingefær, smør og olje i en stor kasserolle. Grønnsakene skal få litt farge. Hell over grønnsaks-buljong, kokosmelk og saften fra appelsinene. La alt sammen koke til gulrøttene er myke. Bruk stavmikser i suppen til den får en glatt konsistens. Kok opp igjen, og smak til med salt og pepper.
2
Hell over grønnsaks-buljong, kokosmelk og saften fra appelsinene. La alt sammen koke til gulrøttene er myke. Bruk stavmikser i suppen til den får en glatt konsistens. Kok opp igjen, og smak til med salt og pepper.
3
Ta med suppen på tur og varm i en kasserolle eller ta den med i termos. Ta med tilbehøret i en boks.