Indisk kyllinggryte
35 Middels 4 pers.
Oppskrift på rask og enkel kremet kyllinggryte med masse god smak. Alltid godt til middag. Serveres med ris, nanbrød og mango chutney.
1
Slik gjør du
Hakk løk, del blomkål i små buketter og kyllingfilet i biter. Finhakk hvitløk og finriv ingefær.
Stek alt i en stor panne med olje, et par spiseskjeer kokosmelk og en klype salt.
Stek på middels varme i 4-5 minutter, til det så vidt får litt farge.
2
Kok opp
Rør inn karri, garam masala og kajennepepper, og la det surre til det begynner å lukte godt, ca. 2 minutter.
Tilsett tomatpuré og resten av kokosmelken og kok opp.
La det putre 6-8 minutter eller til kyllingen er akkurat gjennomkokt.
3
Smak til med limesaft og salt. Rør inn smør og hakket koriander. Server med et dryss av frisk koriander, kokt ris og nanbrød. Vel bekomme, hilsen PRIOR.
TIL SERVERING:
Kokt ris, Nanbrød og Mango chutney