Indisk kyllinggryte

35 Middels 4 pers.

Indisk kyllinggryte

Oppskrift på rask og enkel kremet kyllinggryte med masse god smak. Alltid godt til middag. Serveres med ris, nanbrød og mango chutney.

1

Slik gjør du

Hakk løk, del blomkål i små buketter og kyllingfilet i biter. Finhakk hvitløk og finriv ingefær.

Stek alt i en stor panne med olje, et par spiseskjeer kokosmelk og en klype salt.

Stek på middels varme i 4-5 minutter, til det så vidt får litt farge.

2

Kok opp

Rør inn karri, garam masala og kajennepepper, og la det surre til det begynner å lukte godt, ca. 2 minutter.

Tilsett tomatpuré og resten av kokosmelken og kok opp.

La det putre 6-8 minutter eller til kyllingen er akkurat gjennomkokt.

3

Smak til med limesaft og salt. Rør inn smør og hakket koriander. Server med et dryss av frisk koriander, kokt ris og nanbrød. Vel bekomme, hilsen PRIOR.

TIL SERVERING:

Kokt ris, Nanbrød og Mango chutney