Kyllingkjøttboller med søtpotetmos og grønnkålsalat
30 Middels 4 pers.
Kjøttboller er alltid godt, men legg litt kjærlighet i tilbehøret og du har en enkel og nydelig middag full av spennende smaker.
1
Slik gjør du
Skrell og del søtpotet i biter og kok den mør i lettsaltet vann.
Ha i finhakket hvitløk, smør og saften av appelsin.
Stek PRIOR kjøttboller lett i panne til de er gjennomvarme.
2
Riv grønnkål og pannestek den i litt olivenolje slik at den faller lett sammen.
Legg på et fat og ha over rødløk i tynne båter.
Rist gresskarfrø i tørr panne og topp salaten med dette og hell over litt appelsinsaft.
Vend alt godt sammen.
Miks creme fraiche med fetaost til en krem.
3
Server kjøttbollene med søtpotetmos, grønnkålsalat og fetaostkrem.
Topp med timian og du har en deilig hverdagsmiddag.
TIPS! Ha gjerne mer smak i salaten hvis du vil. Granateplefrø eller appelsinskiver er nydelig til!