Kokosmakroner

40 Lett 25 pers.

Kokosmakroner

Slik lager du seige kokosmakroner! Vi gir deg oppskrifter på seige, spør og gode kokosmakroner. Denne oppskriften på kokosmakroner rekker til ca. 25 stk.

1

Slik gjør du

Varm ovnen til 180 grader. Bland eggehviter, kokos og sukker i en tykkbunnet kasserolle. Varm opp under stadig omrøring. Massen skal bli varm og seig - og ligne tykk risengrynsgrøt (men den må ikke koke).

2

Lag fine topper på stekebrettet

Trekk kasserollen til side og rør inn potetmelet. Bruk to teskjeer og lag store fine topper på stekebrett kledd med bakepapir.

3

Stek i ovnen

Stek kokosmakronene midt i ovnen i 12-15 minutter. La de stå å avkjøle seg litt på brettet før du løfter de over på en rist.

For ekstra glede kan du pynte eller dyppe kokosmakronene halvveis i smeltet sjokolade. Oppbevar kakene i en tett boks.

Eggsporing

Finn ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner