Kylling med tomatsalat og gresk potetsalat
50 Lett 4 pers.
Skal du grille kyllingfilet? Følg denne enkle fremgangsmåten og oppskrift til alltid godt tilbehør.
TIPS! Når du griller kylling er et tips å pensle den med rapsolje. Rapsolje tåler høy varme og gjør at kyllingen ikke setter seg fast i rillene på grillen.
1
Begynn å grille kyllingen
Grill kyllingen til den er gjennomstekt (63 graders kjernetemperatur). La kyllingen hvile før du skjærer den i skiver.
2
Lag potetsalat med greske smaker
Riv agurken på rivjern. Ha den over på et kjøkkenpapir og press vannet ut av grønnsaken. Del sitronen i to og grill snittflatene.
Del potetene i fire biter. Kok dem møre i lettsaltet vann. Sil av vannet. Bland yoghurt, sukker, finhakket hvitløk, majones og revet agurk. Smak til med grillet sitron, salt og pepper.
Vend potetene i dressingen.
3
Lag tomatsalat
Del tomatene i to eller fire. Bland med skivet rødløk og basilikumblader.
Bland dijonsennep, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper. Hell over salaten rett før servering.
Vel bekomme, hilsen PRIOR.