Skivet kyllingfilet med lun potetsalat og grillet fersken
45 Lett 4 pers.
Slik griller du kyllingfilet og server med lun potetsalat, grillet fersken og mozzarella. Passer perfekt i sommervarmen!
1
Slik lager du potetsalat
Vask potetene nøye og kok dem møre i saltet vann. Hell av kokevannet, damp potetene tørre og la de få avkjøle seg noe. Del potetene i passende biter.
Visp sammen rømme, majones, sylteagurk, finsnittet vårløk og hakket gressløk. Smak dressingen til med salt, pepper og sitron, og vend dressingen sammen med potetene.
2
Slik lager griller du fersken
Del ferskenene i to og fjern steinen. Pensle litt olje på snittflaten. Grill ferskenene med snittflaten ned til de myker noe, 1-2 minutter.
Skjær dem jevne båter eller biter. Bland fersken sammen med ruccolasalat, mozzarella revet i grove biter, noen rause dråper olivenolje og litt balsamico. Krydre lett med salt og pepper.
3
Slik griller du kyllingfilet
Pensle kyllingen med litt olje og grill skivene over høy varme i cirka 3 - 4 minutter på hver side. La gjerne kyllingen få hvile noen minutter før servering.
4
Servering
Server nygrillet kylling med lun potetsalat, grillet fersken- og mozzarellasalat.