Kyllingsuppe med nudler, curry og kokkos
25 Lett 4 pers.
Hva med en frisk og spicy kyllingsuppe til middag? Denne er kremet og metter lenge med kylling og nudler
1
Slik gjør du
Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. Rens og del brokkolien i jevne buketter (skrell stilken og la den få være med). Rens og kutt vårløken i tynne ringer og finsnitt rødløken.
Fres ingefær og hvitløk i litt olje i en tykkbunnet kasserolle. La det frese et minutt under omrøring.
2
Ha i kyllingen og fres videre i et par minutter (tilsett litt mer olje hvis nødvendig). Hell i kraft/buljong og kokosmelk. Kok opp og la de småkoke i 5 minutter, eller til kyllingen nesten er gjennomkokt. Tilsett brokkolien og halvparten av vårløken og løken, og la det småkoke et par små minutter til.
3
Smak suppen til med fiskesaus, sukker, lime og salt. Fordel nudlene i passende suppeskåler. Øs over varm suppe og dryss over resten av løken, vårløk og urter.
TIPS! Topp suppen med litt chiliolje for ekstra sting. Fiskesaus/fishsauce kan erstattes med en god klype salt eller soyasaus.