Lårklubber med bakt løk, pastasalat og brød
60 Lett 4 pers.
Sommerlig og digg grillmat med PRIOR lårklubber og masse sommerlig tilbehør. Nam!
1
Begynn med å lage brytebrød i god til før måltidet skal nytes
Smelt smør i en kjele. Hell i melken og trekk av platen.
Ha gjær og smørmelk i en bakebolle. Rør ut gjæren og tilsett så egg.
Elt med kjøkkenmaskin og bland inn sukker, salt og mel, litt av gangen. Elt sammen i ca. 10 minutter til en smidig deig. Dekk til og la heve på et lunt sted i 45 min.
Ta deigen ut og elt for hånd før du deler deigen inn i 8 emner. Trill boller og sett i en ildfast form (dekket med bakepapir) med litt avstand.
Dekk til og la heve i 15 min.
Sett ovnen på 190 grader, gjerne varmluft.
Pensle bollene og sett formen i ovnen i ca. 30-40 min eller til bollene er ferdigstekt og gylne. Avkjøl på rist.
2
Begynn med å bake løk
Legg en og en løk i folie som en bakepotet. Legg på grillen eller stek i oven på 200 grader i ca. 45 min eller til løken er myk når du klemmer rundt den. Vent med å åpne folien til du skal spise for å holde løken varm.
3
Kryddersmør
Bland mykt smør, hakket hvitløk, urter og krydder med en gaffel. Ha kryddersmøret på et bakepapir eller plastfolie og rull sammen til en pølse. Legg i fryseren til du skal bruke det. Skjær i skiver.
Ta av folien på løken og skjær den i to på langs. Server med kryddersmør.
4
Pastasalat
Kok pasta som anvist på pakken. Skyll i kaldt vann og rist av vannet.
Fordel salat og pasta på et fat. Skjær paprika i skiver eller staver og strø over.
Bland ingrediensene til vinaigretten. Gni bringebær ut i dressingen og server til salaten.
5
Varm lårklubbene
Lårklubbene er ferdig grillet, så du kan enten varme de i ovnen eller legge de på indirekte varme på grillen for å varme opp.
Vel bekomme, hilsen PRIOR.