Kyllingsalat med blomkålsalat, mais og cheddar
30 Middels 4 pers.
En salat trenger ikke være kjedelig! Prøv denne å skap en ny sommerklasssiker. Denne salaten har både sødme og smaker som overrasker. Den tar blomkål til en ny høyde!
1
Slik gjør du
Del blomkål i skiver slik at du får trestammen gjennom skivene. Grovhakk hasselnøtter og pannestek dem. Legg blomkålskivene på grillen sammen med maiskolber og grill de møre.
2
Fordel på et fat
Fordel skivene utover et stort fat og legg kolbene på siden – eller skjær av maisen og vend inn mellom blomkålen.
3
Topping
Topp med erteskudd eller ruccula, kylling salatkjøtt og lune nøtter. Ha over klatter med smør, litt salt og grovhakket cheddarost.
Tips
Ønsker du en dressing til kan du blande inn litt dijonsennep og honning i olivenolje.