Meksikansk pølse med paprika og chili
60 Middels 3 pers.
Er du maksimalist, så har du alle toppingene på pølsa.
Vil du derimot holde litt igjen, kan tomatchutney og kremet mais være pølsetoppingen for deg - og så kan du jo dyppe nachos i rømmedressingen!
1
Lag tomatchutney
Finhakk løk og chili og ha i en gryte sammen tomater, spisskummen, sukker og eddik. Kok opp og la surre på medium varme med lokk i en halv time.
Ta av lokket og la chutneyen koke inn til syltetøykonsistens. Smak til med salt. Avkjøl.
2
Lag spicy rømmedressing
Åpne maisboksen og sil av væsken. Skjær vårløk i skiver. Bland mais, vårløk og kremost i en gryte.
Varm forsiktig til osten smelter og blander seg med mais og vårløk. Salte og pepre. Server varm.
3
Rømmedressing
Bland rømme og chilisaus. Juster mengde chilisaus etter personlig smak
4
Grill pølsene
Grill pølsene og legg hver og en i en lompe eller tortilla. Topp med ønsket topping og knust nachos.