Nachos med Crispy Sticks, syltet rødløk og jalapenos
20 min Lett 4 pers.
Nyt saftig loaded nachos med PRIOR Crispy Sticks. Sprø tortillachips toppet med sprø kylling og deilig gratinert ost.
1
Slik gjør du
Start med å lage syltet rødløk. Kutt rødløken i tynne skiver.
Kok opp eddik, sukker, salt, vann og hell over løken.
La det kjøle seg ned i syltelaken.
TIPS! Kan lages flere dager i forveien og oppbevares på kjøl.
2
Tilbered Crispy Sticks
PRIOR Crispy Sticks kan tilberedes på flere måte: stekepanne, airfryer, stekeovn og frityr.
Uansett om du foretrekker den tradisjonelle metoden i stekepanna eller den moderne tilnærmingen med en Airfryer, anbefaler vi å bruke stekepannen for sprøest resultat.
1. Stekepanne
Forvam stekepannen til medium varme og stek med olje. Stek i ca 5 minutter og vend ofte underveis.
2. Airfryer
Innstill Airfryer på ca 195gr. Plasser Sticks på risten og stek i ca 10 minutter. Snu halveis i steketiden.
3. Stekeovn
Legg Sticks på bakepapir og rist, stek på varmluft med 225 grader i ca 15 minutter.
4. Frityr
Varm opp oljen i en dyp panne eller frityrkoker til den holder cirka 185 grader (husk å slå av kjøkkenvifta!).
Tilsett Sticks i den varme oljen og friter i cirka 2 minutter til de er gyllenbrune. La kyllingen renne av på matpapir eller tørkepapir.
3
Gratinering
Hell nachosen i et ildfast fat, strø over revet cheddar og bland litt inn i nachosen.
Gratiner i ovnen på 200 grader i ca 10 min.
4
Servering
Topp den varme nachosen med rødløk, Crispy sticks, rømme, jalapenos, limebåter og koriander.