Kyllingnuggets med asiatisk salat og hoisin-dressing
40 Lett 4 pers.
Sprøbakte nuggets av kyllingfilet er en rask middag som smaker ekstra godt med sprø asiatisk salat og hoisin-dressing. Vi gir deg fremgangsmåten for hvordan du kan steke nuggets i ovn eller stekepanne.
1
Slik lager du hoisin dressing
Visp samme alle ingrediensene til dressingen. Tilsett litt vann hvis dressingen virker veldig tykk.
2
Slik lager du asiatisk salat
Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. Skyll nudlene i kaldt vann og la de få renne godt av seg i en sil. Skrell og skjær gulrøttene i tynne strimler, eller riv dem. Rens finsnitt vårløken. Finsnitt salat og kål. Del agurken på langs, bruk en teskje og skrap ut den bløte kjernen. Skjær agurken i skiver. Bland alle grønnsaken sammen med halvparten av dressingen.
Stek kylling nuggets som beskrevet på pakken, enten i stekepannen eller i ovn.
3
Slik steker du nuggets
Nuggets varmes i middels varm stekepanne med litt olje i ca 10 min, eller i stekeovnen på 200grader i ca 10-15 min.
4
Servering
Fordel nudler og salat på tallerkener. Topp med kylling nuggets (hele eller delt i to) og dryss over urter, peanøtter og granateplekjerner. Ringle over resten av dressingen.
Ta deg friheten til å mikse og trikse med grønnsaksmengder, og bruk gjerne andre grønnsaker som paprika, rødløk, nepe, knutekål, hjertesalat, kinakål, agurk og bønnespirer.