Salat med grillet lårfilet

50 Middels 4 pers.

Salat med grillet lårfilet, jordbær og bakte poteter

Oppskrift på salat med ekte smak av sommer. Serveres med grillet overlår av kylling og jordbær og bakte poteter til en lett salat.

1

Slik gjør du

Pakk potetene i aluminiumsfolie. Ha over 2 dl olivenolje, salt og pepper. Bak potetene på indirekte varme til de er møre. Dette tar 30-40 minutter.

2

Grill lårfiletene

Pensle de ferdigstekte lårfiletene med rapsolje. Grill dem på direkte varme til de er gylne og varme. Dette tar ca. 5 minutter.

3

Lag salat

Del hjertesalatene i to på langs. Pensle snittflatene med rapsolje. Grill hjertesalatene med snittflaten ned på direkte varme i 1 minutt.

Del jordbærene i to og ha i en bolle sammen med pinjekjerner. Del de ferdigbakte potetene i to og bland med jordbærene.

Kutt den grillede hjertesalaten i strimler og bland med jordbærene.

Kjør 2 dl olivenolje, eplesidereddik og urter til en grønn gressing med en stavmikser.

Anrett salaten på et fat og legg de grillede lårfiletene oppå. Topp med urtedressingen.