Varm ovnen til 170 grader. Smør to former på ca 20 diameter og kle formene med bakepapir i bunnen. Smør kantene med smør eller olje.
Rør sammen mel, brunt sukker, sukker, kakao, bakepulver og vaniljesukker godt sammen i bakebollen. Tilsett melk, smør, egg og revet appelsinskall. Visp alt godt sammen til en glatt og klumpfri røre. Rør inn det kokende vannet i en tynn stråle.
Fordel røren i formene og stek kakene midt i ovnen i cirka 35 minutter, eller til overflaten virker fast (sjekk med en kakepinne, det gjør ingenting om det sitter litt igjen på pinnen). Avkjøl kakene først i formene og så videre på rist.
Finhakk sjokoladen til glasuren og ha den over i en bolle. Kok opp fløten. Tilsett fløten litt etter litt - mens du hele tiden rører energisk fra midten av sjokoladen med en slikkepott. Sjokoladeglasuren skal bli tykk, elastisk og skinnende blank. La eventuelt glasuren stå i romtemperatur til den er tykk nok til at den kan smøres på kaken, rør med jevne mellomrom.
Del hver kakebunn i to like deler. Legg den ene kakebunnen på et serveringsfat. Smør over et jevnt lag med appelsinmarmelade og sjokoladeglasur. Gjenta prosessen med to bunner til, og avslutt med den siste bunnen.
La kaken være utildekket/naken på sidene. Pynt med resten av glasuren revet sjokolade og marsipanegg.
Vel bekomme hilsen PRIOR!