Slik lager du perfekt eggerøre

15 Lett 4 pers.

Eggerøre

Eggerøre som er superenkel, luftig og smaker godt Passer like godt til spekemat som til frokost. Slik går du frem for å få en god og saftig eggerøre med melk.

1

Slik gjør du

Sett en liten gryte på en middels lav temperert plate. Du kan også bruke stekepanne.

2

Smelt litt smør i kjelen/pannen (1 teskje holder, men bruk gjerne mer hvis du ønsker)

3

Pisk eggene godt sammen med salt og hvitt pepper (bruker du vanlig sort pepper vil eggerøren få en grå og kjedelig farge).

4

Visp inn melk i eggene (Det er valgfritt, men det ferdige resultatet enda saftigere)

5

Hell blandingen over i gryta/pannen når smøret er varmt. Rør kontinuerlig med en ballongvisp til røren er ferdig. Eller bruk en sleiv hvis du bruker panne. Husk å ikke steke røren for lenge. Gressløk røres inn når den er ferdig, etter ca. 10 min.

Eggsporing

Finn ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner