Sterk kyllinggryte
30 Middels 4 pers.
Sterk kyllinggryte med ris og salat. En deilig hverdagsmiddag for deg som liker litt sting!
1
Slik gjør du
Stek kyllingen på en plate i stekeovnen på 200 °C i ca 15.min. Varm fløte, sweet chilisaus og buljongterningen i en kjele. Skjær kyllingfilentene i biter og ha disse i kjelen.
2
Stek grønnsaker i en kjele
Skjær opp brokkoli, gultrøtter, paprika og sjaminjonger. Alle grønnsakene skal i kjelen, men legg oppi brokkoli og gulrøtter tidligere enn de andre grønnsakene (disse trenger lenger tid på å bli møre). Resten av grønnsakene legges oppi på slutten av koketiden da de trenger en kort oppvarming.
3
Varm opp under omrøring
Gryten skal ikke kokes, kun varmes i 10-15 minutter. Rør ofte.
Serveres med ris og salat. Vel bekomme, hilsen PRIOR.