Taco med Crispy Sticks, guacamole og syltet rødløk
30 min Lett 4 pers.
Prøv vår deilige taco-rett med PRIOR Crispy Sticks. Sprø kyllingsticks møter kremet guacamole og syrlig rødløk, som gir deg en smakfull opplevelse.
1
Slik gjør du
Start med å lage syltet rødløk. Kutt rødløken i tynne skiver. Kok opp eddik, sukker, salt og vann og hell over løken.
La det kjøle seg ned i syltelaken
TIPS! Kan lages flere dager i forveien og oppbevares på kjøl.
2
Lag guacamole
Del avokadoen, fjern steinen og ta ut avokadokjøttet med en skje. Bruk en gaffel og mos grovt. Finhakk hvitløken og chilien og bland inn i avokadoen.
Smak til med limesaft, salt og pepper.
Avslutt med å blande inn grovhakket koriander
3
Varm opp tacolefser
Varm tacolefsene raskt i stekepanne eller pakket i aluminiumsfolie i stekeovn.
4
Tilbered Crispy Sticks
PRIOR Crispy Sticks kan tilberedes på flere måte: stekepanne, airfryer, stekeovn og frityr.
Uansett om du foretrekker den tradisjonelle metoden i stekepanna eller den moderne tilnærmingen med en Airfryer, anbefaler vi å bruke stekepannen for sprøest resultat.
1. Stekepanne
Forvam stekepannen til medium varme og stek med olje. Stek i ca 5 minutter og vend ofte underveis.
2. Airfryer
Innstill Airfryer på ca 195gr. Plasser Sticks på risten og stek i ca 10 minutter. Snu halveis i steketiden.
3. Stekeovn
Legg Sticks på bakepapir og rist, stek på varmluft med 225 grader i ca 15 minutter.
4. Frityr
Varm opp oljen i en dyp panne eller frityrkoker til den holder cirka 185 grader (husk å slå av kjøkkenvifta!).
Tilsett Sticks i den varme oljen og friter i cirka 2 minutter til de er gyllenbrune. La kyllingen renne av på matpapir eller tørkepapir.
5
Servering
Fyll lefsene med salat, Crispy sticks, rødløk og koriander.
Server med guacamole og rømme.
TIPS! Topp gjerne med revet ost.