Wrap med kyllingfilet og ertemos
10 Lett 1 pers.
Kylingfilet i wrap er raskt og enkelt i hverdagen og eller en rask lunsj. Serves med en myk ertemos.
1
Slik gjør du
Slik steker du kyllingfilet i stekepanne
- Krydre kyllingfileten med valgfritt krydder eller salt og pepper.
- Varm opp stekepannen til middels varme, og legg i kyllingfileten. Har kyllingfileten skinn, legger du skinnsiden ned.
- Stek fileten ca 2 minutter på hver side for å få en god stekeskorpe.
- Skru ned til lav varme og etterstek 4-6 minutter avhengig av størrelsen på fileten. Bruk gjerne steketermometer, kyllingfileten er ferdig når den er 68°C.
Erter og hvitløk i en bolle og kjør alt glatt med stavmikser.
2
Smak til med sitron/lime, salt og pepper. Smør røren utover en tortilla-lefse og topp med salat, rødløk og kylling i skiver .