Wrap med kyllingfilet og ertemos

10 Lett 1 pers.

Wrap med kyllingfilet

Kylingfilet i wrap er raskt og enkelt i hverdagen og eller en rask lunsj. Serves med en myk ertemos.

1

Slik gjør du

Slik steker du kyllingfilet i stekepanne

  1. Krydre kyllingfileten med valgfritt krydder eller salt og pepper.
  2. Varm opp stekepannen til middels varme, og legg i kyllingfileten. Har kyllingfileten skinn, legger du skinnsiden ned.
  3. Stek fileten ca 2 minutter på hver side for å få en god stekeskorpe.
  4. Skru ned til lav varme og etterstek 4-6 minutter avhengig av størrelsen på fileten. Bruk gjerne steketermometer, kyllingfileten er ferdig når den er 68°C.


Erter og hvitløk i en bolle og kjør alt glatt med stavmikser.

2

Smak til med sitron/lime, salt og pepper. Smør røren utover en tortilla-lefse og topp med salat, rødløk og kylling i skiver .